Tekst, foto’s en tekeningen scannen

Tekst en foto documenten , tekeningen en foto’s en kunnen we tot een groot formaat scannen in een hoge resolutie.
Ook afwijkende maten foto negatieven kunnen door ons gescand worden.
De wens van de klant is vaak om goede scans te hebben van kunstwerken, foto’s e.a. om te gebruiken voor bijvoorbeeld websites en andere internet doeleinden.

Kwaliteit: Wij scannen alleen in hoge resolutie!

Dia’s en negatieven scannen naar DVD

Dia’s en negatieven kunnen wij voor u scannen naar DVD. Wij leveren het gescande materiaal af op DVD waar de beelden in een slideshow zijn opgeslagen zodat u ze makkelijk kunt bekijken op TV.
Tevens zijn de beelden als jpeg opgeslagen (in een aparte map op de DVD). Deze kunt u gebruiken om te bewerken of te printen.Wij scannen in diverse kwaliteiten. De standaard resolutie levert een uitstekende kwaliteit voor beeldweergave op TV en voor fotoprints tot 13×18 cm. Wilt u meer doen met het gescande materiaal en bijvoorbeeld op A4 formaat kunnen printen, kiest u dan voor de hoge resolutie.
WerkwijzeU levert uw dia’s, foto’s of negatieven aan in de door u gewenste volgorde van scannen. Let bij dia’s goed op spiegelbeeld, want ze worden gescand zoals ze zijn aangeleverd.Horizontale beelden zijn op uw TV beeldvullend en bij verticaal genomen beelden ziet u aan weerzijden van uw TV-scherm een zwarte balk.

Wij kunnen documenten binnen één dag aanleveren.

Ook A3 en A2 formaat scannen en eventueel afdrukken

Een foto, een negatief, een tekst of afbeelding in hoge resolutie gescanned

Scan van glasnegatieven

Een krantenartikel of poster gescanned

Neem contact op

U hoort snel van ons.

Vul je zoekopdracht in.